Hej och välkommen, nu har jag använt hela mitt Tyska ordförråd till att hälsa er välkommen till min blogg. Oj vad mycket välkommet det blev. Hoppas verkligen du trivs nu!

Så vem är jag och vad gör jag här… Ja du det skall jag tala om för dig. Jag är Ella och är sisådär 21 år gammal. Det är väl nu alla brukar skriva om vad de tycker om och vilka intressen de brinner för. Men jag gillar att vara lite busig och originell så därmed tar vi det jag inte tycker om.

Min gilla inte lista:
1. Tvätta, flyttade precis hemifrån och har nu insett hur otroligt tråkigt det är att tvätta. Tips på att göra det roliga mottages vänligen!

2. Diska, ja nej men så kan vi inte hålla på. Ta massa tråkiga sysslor gör ingen glad och då kommer vi nog inte bli klar förrän punkt 3351…

3. Offentliga toaletter, Yes. Kanske bland det värsta som finns här i livet är nog toaletter på affärer och liknande. Tror jag besökt en restaurangtoalett i mitt liv som inte gett mig avsmak på maten. Man tycker att en restaurang bör ha bättre faciliteter för att lätta på trycket så man vill äta/dricka mer. Men ack nej, istället får man hålla sig i skinnet.

Jag tycker däremot om att gå på toa i vanliga fall. Kan sitta där med en tidning i timmar. Lite så att man drömmer sig bort.