Vilken underbar dag vi hade igår. Jag åkte som sagt in till stan och mötte upp min bror & vänner, dags för gocart! Åkte mot Frihamnen, och där började ett par härliga timmar. Vi var 18 personer, så allt tog sin tid. Jag hamnade i B-finalen, och tog mig en silverplats så är nöjd med min insats med revben på vänster sida som mår sisådär idag om jag ska vara ärlig.

Vi tog oss in mot stan, för att möta upp Mamma och ta oss till Dollys för lite middag! oxfile och hummer serverades och jag behöver inte säga hur gott det var. Timmarna började gå och jag började gäspa mer och mer, men bestämde oss för att följa med till Vampire Lounge för i alla fall en drink.

Mamma överasskade genom att följa med hem! Vi har myst på förmiddagen och varit iväg till Ekolsund för att se slottet och visa Mamma lokalerna. 41 dagar kvar idag, och nerverna börjar verkligen kännas av nu om jag ska vara ärlig. Körde sedan Mamma till tåget, och åkte vidare mot Kaspers bror som även han fyllt år! Fika och middag, och nu är vi hemma hos svärföräldrarna med både gammelfarmor och mormor. Haft en jätte mysig morsdag och firat ihop med alla kvinnor som står mig närmst och underbara är dom allihop.