Äntligen! För en gångsskull så kom jag ihåg att ta med mig den och nu var det verkligen nödläge.

Mitt i skogen med morsan och farsan och telefonen dör… Bara jag som har telia av oss så de andra hade ingen täckning såklart, telia är bäst. Men det hjälpte inte nu när batteriet dog. Man tillförlitar sig en aning mycket på den nya tekniken ibland och vi hade inte alls tänk på vart vi gått så hur, f*n skulle vi nu hitta hem?
Då skall jag känna i jackfickan och så ligger min powerbank där! Tack gode gud för det. Vanligtvis tar man ju aldrig med sig den. Om jag nu inte skulle ut och jaga pokemon. Men den tiden är nu över och det var alldeles för långtråkigt i längden.

Men då när jag var inne i det så bestämde jag mig för att köpa en powerbank och vad som helst duger ju inte för mig. Nej jag skall ha den bästa powerbank som går att hitta, tack och lov för det då den verkar hålla batteri i evigheter och idag räddade livet på 3 vilsna själar mitt ute i ingenstand helt borttappade. Tänk om man var född med sådant där lokalsinne som jag hör folk pratat om och som mina vänner alltid tycker om att skämta med mig om att jag har brist på. Men vem behöver det när man har en powerbank att tillgå så batteriet aldrig tar slut. Önskar jag kunde pussa dom som tipsade mig om den just nu och jag är så otroligt tacksam över att jag trots det att jag gick vilse kommit hem. Ja lite tacksam för att mamma kom hem också men pappa han bara gnällde där i skogen så han hade vi lika gärna kunnat tappa bort. Nej men skämtosido jag älskar pappa, men idag var han inte mycket till bra sällskap.

Jag hittar ingen svamp, ska vi inte åka hem nu, usch vad detta var tråkigt Ella… och då plockade vi höstkantareller som finns typ överallt!
Nej tack det klarar jag mig bra utan!

PUSS PÅ DIG!